Valutor:
United Kingdom
  Logga in  /   Skapa konto
  /   Kundkorg : 0 Item(s)
accessoarer

Frakt & Retur

Välkommen till vår hemsida för att registrera och köpa. Vi erbjuder snabb frakt till hela världen. Ingen försäljningsskatt, bästa service, Du kan samla in denna sida och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Generellt är leveranstiden cirka 3-7 arbetsdagar. Beställningar skickas ut inom 48 timmar, när din beställning har skickats skickar vår kundtjänst mail med spårningsnummer till dig. Om du inte fick information om din beställning, var god och kontakta vår kundservice. Vi kommer att kolla på det.

Beställningar kan vara försenade av skäl:

1. "Räkningar till" och "Sänd till" adresser är inte samma.
2. Produktströmmen är slut i lager.
3. Order väntar på godkännande av kredit och verifiering.

Retur- och utbytespolicy

Som grossist och återförsäljare är det vår affär att upprätthålla långa affärsrelationer med kunder.
Hoppas du kan förstå att vi bara accepterar avkastning för utbyte eller återbetalning av följande skäl:
1. Fraktfel
2. Skadade föremål
3. Otillfredsställelse

Om "Otillfredsställelse" tillåter vi ändringsstorlek eller utbyte av annan stil inom 3days, glöm inte att skicka oss ditt namn och beställnings-ID när du vill utbyta annan storlek eller färg. Om det andra varupriset är högre måste du betala extra avgift och måste också betala restockingavgift, fraktkostnad med Western Union-betalning. Om returpost, fraktkostnader, restockeringsavgift och en 15% återbetalningsbar kreditkortsavgift dras av från kreditbeloppet.

Avbryt orderpolicy

Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst efter beställning inom 6 timmar innan leverans inte levereras. Så ledsen att vi inte kan avbryta order när de skickas ut. Tack för din förståelse. Om du insisterar på att avbeställa din beställning, var vänlig observera vår returpolicy. 15% återbetalningsbar kreditkortsavgift dras av från kreditbeloppet.

Uppmärksamhet:

1. Alla utbytes- eller returprodukter måste behålla sitt ursprungliga skick, inte bäras, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.
2. Du måste kontakta oss kundtjänst inom 3days när du får din vara.

Hoppas vi kan förstå varandra. Några frågor vänligen maila oss; Vi kommer att delta i alla frågor och samarbeta med dig för att lösa det.
Copyright © 2018 www.topy.se. Powered by accessoarer