Valutor:
United Kingdom
  Logga in  /   Skapa konto
  /   Kundkorg : 0 Item(s)
accessoarer

Sekretesspolicy

Välkommen till vår webbutik. Vi vet att du är orolig för din integritet och att följa våra kunder. Vi tillhandahåller denna sekretesspolicy för att informera dig om vilken typ av information vi samlar in och hur den används och hur några av de data du har gett oss tillgång till.

Samla information

    
Vi samlar in personuppgifter från dig när du inkluderar informationen frivilligt skickar till vår hemsida, den här informationen kan vara ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön, födelsedatum och annan betalningsinformation, inklusive webbplatsens cookies.

Användning av information

    
För att bättre kunna tjäna dig kan vi kombinera information du är online med oss. Vi använder den här informationen för att förbättra din shoppingupplevelse. Den information vi samlar gör att vi kan hålla dig informerad om våra nya produkter och speciella evenemang. Det hjälper oss också att förbättra våra tjänster, innehåll och reklam. Om du inte vill vara på vår mailinglista kan du välja när som helst genom att uppdatera dina inställningar. Vi kan använda informationen för interna ändamål som övervakning, använd dataanalys och forskning för att förbättra våra produkter, tjänster och kundkommunikation.

Informationsskydd

    
All information du lämnar kommer att skyddas av oss, vi delar aldrig din personliga information med tredje person eller organisation.

    
Tack att shoppa i vår webbutik. Om du har några frågor om vår integritetspolicy, kontakta oss.
Copyright © 2018 www.topy.se. Powered by accessoarer